Утицај суплементације комбинацијом корисних бактерија на факторе инфламације код пацијенткиња са прекомерном телесном масом
Лука Марошанин
интегрисане академске студије
2021-09-30
3
Нове европске дијетарне референтне вредности за витамине
Ивана Милошевић
интегрисане академске студије
2021-03-25
4
Нутритивна, хемијска и биолошка карактеризација морских алги Halimeda tuna, Codium bursa, Cytoseira barbata и морске траве Cymodocea nodosa из Јадранског мора
Сања Миловић
докторске академске студије
2020-09-30
5
Испитивање параметара квалитета меда са подручја југоисточне Србије
Владимир Апостоловић
основне студије
2016-11-18
6
Одређивање садржаја глутена у пиву
Александар Пауновић
интегрисане академске студије
2016-05-17
7
Испитивање утицаја термичког третмана на настајање акриламида у намирницама са високим садржајем скроба применом унапређене методе гасне хроматографије
Веселин Делевић
докторске академске студије
2015-12-25
8
Алергије на храну
Невена Перишић
интегрисане академске студије
2015-10-08
9
Хемијски састав и нутритивна вредност сувих легуминоза
Марија Боговац
основне студије
2013-05-17
10
Провера означавања алергена у додацима исхрани са тржишта Србије
Луција Вукчевић
основне студије
2012-06-22
11
Одређивање садржаја глутена у дијететским суплементима за спортисте
Маја Хаџиабдић
интегрисане академске студије
2012-02-28
12
Одређивање садржаја глутена у додацима исхрани на тржишту Србије