Усаглашеност националних прописа о дијететским производима и додацима исхрани са регулативом ЕУ
Стефанија Опалић
Мастер академске студије
2025-10-22
2
Дијететски суплементи - нова регулатива
Ања Мрдак
интегрисане академске студије
2022-09-16
3
Утицај суплементације комбинацијом корисних бактерија на факторе инфламације код пацијенткиња са прекомерном телесном масом
Лука Марошанин
интегрисане академске студије
2021-09-30
4
Нове европске дијетарне референтне вредности за витамине
Ивана Милошевић
интегрисане академске студије
2021-03-25
5
Нутритивна, хемијска и биолошка карактеризација морских алги Halimeda tuna, Codium bursa, Cytoseira barbata и морске траве Cymodocea nodosa из Јадранског мора
Сања Миловић
докторске академске студије
2020-09-30
6
Испитивање параметара квалитета меда са подручја југоисточне Србије
Владимир Апостоловић
основне студије
2016-11-18
7
Одређивање садржаја глутена у пиву
Александар Пауновић
интегрисане академске студије
2016-05-17
8
Испитивање утицаја термичког третмана на настајање акриламида у намирницама са високим садржајем скроба применом унапређене методе гасне хроматографије
Веселин Делевић
докторске академске студије
2015-12-25
9
Алергије на храну
Невена Перишић
интегрисане академске студије
2015-10-08
10
Хемијски састав и нутритивна вредност сувих легуминоза
Марија Боговац
основне студије
2013-05-17
11
Провера означавања алергена у додацима исхрани са тржишта Србије
Луција Вукчевић
основне студије
2012-06-22
12
Одређивање садржаја глутена у дијететским суплементима за спортисте
Маја Хаџиабдић
интегрисане академске студије
2012-02-28
13
Одређивање садржаја глутена у додацима исхрани на тржишту Србије